Previous
Next

Vernieuwde Website!

Hallo! Leuk dat je op onze oude website terecht bent gekomen!

We zijn sinds september 2014 over gestapt op onze nieuwe website!

We laten deze website voorlopig nog online staan zodat oude foto’s teruggekeken kunnen worden. Binnenkort zal hij wel uit de lucht verdwijnen!

Groetjes,

Ilja Kocken
Voorzitter van het honderdste bestuur der Utrechtse Biologen Vereniging 2013-2014

Boeken bestellen periode 1

Het is weer bijna zo ver, het begin van het collegejaar. En bij een nieuw begin horen nieuwe boeken.
In onze vernieuwde webshop hebben we alle boeken die je voor biologie nodig hebt.

Omdat we een nieuwe webshop hebben zal je nog even een persoonlijk account aan moeten maken waarna je met het bestellen kan beginnen.

Om boeken te bestellen klik hier

Let op! Wil je dat je boeken op tijd geleverd worden, bestel dan voor 20 augustus en dan krijg je ook nog eens 10% korting op Nederlandse titels.

Vakantie!

Lieve biologen,

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de kamer tijdens de herkansingsweken dicht geweest. We hebben als bestuur regelmatig nog zitten werken op de kamer, ook zodat jullie bij hoge nood toch nog een (eventueel zelf gezet) kopje koffie konden komen drinken. We hopen dat dit de herkansers heeft geholpen om hun tentamens te halen!

Voor ons begint de vakantie nu dan ook bijna. Zondag vertrekken we met een groep van 24 biologen naar Slovenië met de Buitenlandse Reis. Daarna hopen we iedereen op dinsdag 19 augustus weer te zien bij de OuwelullenPUT om bij te praten over eenieders geweldige vakantie-avonturen. En dan, op 1 september begint het collegejaar alweer! Dan zien we jullie op de kamer, bij de boekverkoop en natuurlijk bij de EerstejaarsPUT. Maar zover is het gelukkig nog niet. Eerst mogen we genieten van het paradijselijke weer (ahem) en de zeeën van vrije tijd.

We wensen jullie een fijne vakantie toe! Geniet ervan, en tot snel!

Veel liefs,

Ilja Kocken
Voorzitter der UBV