Previous
Next

Boeken bestellen periode 1

Het is weer bijna zo ver, het begin van het collegejaar. En bij een nieuw begin horen nieuwe boeken.
In onze vernieuwde webshop hebben we alle boeken die je voor biologie nodig hebt.

Omdat we een nieuwe webshop hebben zal je nog even een persoonlijk account aan moeten maken waarna je met het bestellen kan beginnen.

Om boeken te bestellen klik hier

Let op! Wil je dat je boeken op tijd geleverd worden, bestel dan voor 20 augustus en dan krijg je ook nog eens 10% korting op Nederlandse titels.

Vakantie!

Lieve biologen,

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de kamer tijdens de herkansingsweken dicht geweest. We hebben als bestuur regelmatig nog zitten werken op de kamer, ook zodat jullie bij hoge nood toch nog een (eventueel zelf gezet) kopje koffie konden komen drinken. We hopen dat dit de herkansers heeft geholpen om hun tentamens te halen!

Voor ons begint de vakantie nu dan ook bijna. Zondag vertrekken we met een groep van 24 biologen naar Slovenië met de Buitenlandse Reis. Daarna hopen we iedereen op dinsdag 19 augustus weer te zien bij de OuwelullenPUT om bij te praten over eenieders geweldige vakantie-avonturen. En dan, op 1 september begint het collegejaar alweer! Dan zien we jullie op de kamer, bij de boekverkoop en natuurlijk bij de EerstejaarsPUT. Maar zover is het gelukkig nog niet. Eerst mogen we genieten van het paradijselijke weer (ahem) en de zeeën van vrije tijd.

We wensen jullie een fijne vakantie toe! Geniet ervan, en tot snel!

Veel liefs,

Ilja Kocken
Voorzitter der UBV

Het 101ste kandidaatsbestuur!

Het geheim dat wij al maanden geheim hebben proberen te houden is gisteren dan eindelijk onthuld. Tijdens de KoekjesBakken-PUT zijn deze zes sprankelende pareltjes die vanaf oktober een jaar lang aan het roer van de UBV zullen staan bekendgemaakt!
Met heel veel trots en vol vertrouwen kunnen wij nu eindelijk van de daken schreeuwen dat 101ste kandidaatsbestuur der Utrechtse Biologen Vereniging bestaat uit:

kandidaat voorzitter Rosan Rongen

kandidaat secretaris Iris van Meijl

kandidaat penningmeester Jeroen Nielen

kandidaat vice-voorzitter Koen Vriends

kandidaat vice-secretaris Arne Vermeer

kandidaat vice-penningmeester Sacha Spelier