Previous
Next

Filosofie Lezingenreeks

met Jan van Hooff
Toen Jan van Hooff enkele maanden geleden met ons rond de tafel ging om het te hebben over zijn grootse plannen om een filosofische lezingenreeks op touw te zetten, werden wij als kersvers UBV-bestuur dolenthousiast! Wat e-mailtjes, belletjes, lunchafspraken en begrotingen later is de tijd dan nu gekomen!
Kom naar de Filosofie Lezingenreeks met Jan van Hooff als gastheer en spreker voor de eerste lezing, gevolgd door drie andere daverende sprekers! Vier woensdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur in het Academiegebouw! Slechts €12,- voor vier lezingen, of als je niet naar allemaal kunt, €5,- per avond.
Kijk voor meer informatie over de individuele lezingen en om je aan te melden op het aanmeldformulier.

Boeken bestellen periode 4

Darwin is leuk!

De boekverkoop voor periode 4 is weer geopend! Boeken zijn dus weer te bestellen onder het kopje boeken -> studieboeken.

Je kunt wachten met boeken bestellen tot de plaatsing voor vakken bekend is. Er is afgesproken met het Studiepunt dat dit eind maart bekend zal zijn.
Let dan wel op dat je boeken bestelt voor 10 april!

Het aanbevolen boek voor Moleculaire genetica is verkrijgbaar via de volgende link

Voor vragen kan je altijd mailen naar vicepenningmeester@ubv.info of even bij Joep langskomen op de kamer.

Ambassadeurschap nu ook voor Masterstudenten

Vanaf heden is het ook voor Masterstudenten mogelijk hun stage of thesis in het kader van het Ambassadeurschap te doen! Dus doe jij de Master Environmental Biology of Science and Business Management (de Biologie Masters), en heb jij een groots plan om Biologie in Utrecht op de kaart te zetten met je onderzoek of scriptie? Dit is je kans om €4000 aan subsidie te krijgen van het Departement! Wil je dit jaar nog in aanmerking komen? Meld je dan aan voor eind deze maand.
Kijk hier voor meer informatie.


Ambassadeur van de Biologie?

Geschikt?